Partfal


Szabad szemmel szeretném írni ezt a blogot, szememben néha mégis akadnak porszemek, melyek látásomat elhomályosítják. Lehet, lehet, hogy ez csak múló állapot nem vagyok más Uram, csak esendő földi vándorod!

2021. január 1., péntek

Kivágjuk, mint a huszoneggyet!

  

 


Tisztára nosztalgiás vagyok!

Tegnap nem volt harmadik világháborús kísérlet, bár a korlátozások betartása nem erőssége szűkebb pátriánknak (sem). Zsömle kutyailag azt mondhatom, hogy ha ágy alá nem is, de fürdőszobaszőnyegen való szunyókálásig elvitte az ideg. Még az oly kedves mézes szívecskék sem tudták jobb belátásra bírni, kimenésre ösztökélni, ezért az átok marad. Biztos, ami ziher! 

Mi pedig sikerélménnyel kezdhetjük az új esztendőt. Szív reménnyel teli, kertünket dér és napsütés kényezteti. Évtizede is megvan talán, hogy nem aludtam szilveszter éjszakán. Most tehát radikális volt a változás, éjfélkor pezsgődurranás. Bevallom nem volt könnyterhes az óév búcsúztatás, hazudnék, ha ezt állítanám. A kocc! után, midőn a buborékok - kedves barátunk által szervírozott finom pezsgő rozés fényében - felfelé szálltak, engedtem, velük szálljon el a bánat. 

Ha kérni IS szabad veszteségeim ne szaporodjanak. Öleljem minél többet azt, aki szeret, és akit szeretek, a kócos buksikat és gyermekeimet. A várva várt kis életek tavasszal épségen megérkezzenek, bővülő családunkban már tonnányi szeretet várja a kicsiket.

Barát és rokon ne vegye zokon, ha nem kívánok B. U. É. K.-ot ezen a fagyfoltos, hideg hajnalon. Nekem és nektek minden nap új lehetőség és új kezdet:  Bízd Újra Életed Krisztusra! 

És úgy kívánj, hogy megvalósul(hat)! /No én erre az idén befizetek!/Gyerekek túl jók azért ti se legyetek, kezdjük huncut mosollyal koccintva az új évtizedet! A huszonegyedik század, huszonegyedik évében... úgy húzzunk lapot, hogy az minél közelebb legyen a huszonegyhez. Uccu! Elő hát a magyar kártyával,  azt írja a szakirodalom, hogy magyar kártyajáték, a játék típusa: SZERENCSE! Kezdjünk bele! Boldoguljunk, ahogy tudunk.

Legyünk tettre készek és időnként óvatosok. 

És jöjjön a nosztalgia, boldogabbnak vélt időket idéző írásommal. Nem mai, de az enyém... Kétezertizennyóc! Drága és önfeledt robbantgatások ideje: 

Íme a link:

Újesztendő hajnalán... 

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése