Partfal


Szabad szemmel szeretném írni ezt a blogot, szememben néha mégis akadnak porszemek, melyek látásomat elhomályosítják. Lehet, lehet, hogy ez csak múló állapot nem vagyok más Uram, csak esendő földi vándorod!

2022. december 9., péntek

Mindennapi örömünket add meg nekünk ma....

 Ha néhány fokkal hidegebb lenne... hó borítaná már a kertet, s nem ebben a csúszó-mászó időben tekintenék ki az ablakon reggel felébredve.

Ha tegnap lenne - sürgölődnék a konyhában várva habcsók terroristám érkezését. 

Lencis délután volt tegnap és nagyon, de nagyon megdicsérte főztömet a drága, sőt buzdított, hogy még egy adag palacsintát készítsek, tesókra és ősökre gondolva. Új hajgumi és új "málna szóratos "sapka elnyerte tetszését. Fonalak kipakolása is esedékes volt, s még több fonal kiválasztása, hogy LILA sapka is készülhessen.

 

Ha néhány nappal kevesebb lenne mögöttem, akkor egy tejfel szőke buksit puszilnék, aki dublo tornyot építene és rombolna. Gizifogacskái beleharapnának a finom magyar almába, vagy éppen a pöttyös TúróRudi maradványait csipegetné fel nagy buzgalommal. 

Ha...





Megannyi ha - de ma ma van, szmötyis idő, nem szeretem színek között kell meglelnem az örömöt adót. Tankolás volt, szív csordultig hálával.

Most hát jöjjenek a feladatok szép sorjában...

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése