Partfal


Szabad szemmel szeretném írni ezt a blogot, szememben néha mégis akadnak porszemek, melyek látásomat elhomályosítják. Lehet, lehet, hogy ez csak múló állapot nem vagyok más Uram, csak esendő földi vándorod!

2022. október 11., kedd

Kanyargós utakon...

 "Boldogok, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat."

Gy. E.

 

Sok kanyar, karmosan cirógató fényes sugarak, úton, útfélen aranyló lombok alatt. Erdők, mezők, rétek, virágok és templomok. Elsuhan a táj - s én folyton kattogtatok. Ezúttal templomos képek... némelyik homályos, másik meg éles. Gyönyörű őszidőnkért hálát adhatunk az égnek! /Fejér és Komárom- Esztergom megye, és az úti cél Győr-Moson-Sopron megye./

2022. október 8.






















2 megjegyzés:

  1. Varázslatos a harmónia az első képeden. (Persze a többin is.) Nem igazán szeretem az erős, sötét körömlakkokat, de itt minden tökéletes. A szemüveged, blúzod, telefonod és körmöd kékje olyan egységet alkot, amit már csak még tökéletesebbé varázsol a gyűrűd és hajad ezüstös-fehér gyöngyház fénye. Mintha megkomponáltad volna az egészet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Gondolkodtam, hogy belefér e, ezek szerint igen. Kedvencem a kék, a köröm csak ünnepi alkalomra szolgált, lakziba mentünk... A fehér haj megkívánja, hogy a szürke, fekete és a pasztellek helyett élénk színeket viseljek. (A szemüveg új - rettentően jól látok vele...)

      Törlés