Gyerekkoromban a hideg is kirázott tőle, anyám hiába kérlelt a világ kincséért meg nem kóstoltam volna.
Most, ha lekukkant az égből meglepődhet nagyon.
Sóska mártás maradékával töltöttem meg a palacsintát, reszeltem rá jóféle Liliomkertben
( http://partfal.blogspot.hu/2011/08/liliomkert.html)
vásárolt fűszeres kecskesajtot, összemelegítettem - mondhatom finom!
Fotót azért mégse készítettem róla, ne essen az ember a ló másik oldalára!
Alapvetően hortobágyi palacsinta volt ma az ebéd, ez is cselesen készült - maradék pörköltöt, és körömpörkölt sűrű szaftját kombináltam, remek lett!
De maradt néhány baracklekvárosnak is!
Bár én nem sóska, hanem spenótpárti vagyok, de biztos nagyon különleges lett! A " hortobágyi" pedig, milyen jó ötlet volt a maradék felhasználására!!!!
VálaszTörlésA spenótos-sajtos érdekes lehetett, de biztosan fini...A hortobágyit én is maradék pörköltből szoktam "alkotni", mindig sikere van !
VálaszTörlésNem spenótos - sóskás!
VálaszTörlésA spenótot mindig is kedveltem, sőt első gyermekem várásakor volt udőszak, amikor csak azt tudtam megenni.