Partfal


Szabad szemmel szeretném írni ezt a blogot, szememben néha mégis akadnak porszemek, melyek látásomat elhomályosítják. Lehet, lehet, hogy ez csak múló állapot nem vagyok más Uram, csak esendő földi vándorod!

2012. október 1., hétfő

Sóska...csintalan palacsinta

Gyerekkoromban a hideg is kirázott tőle, anyám hiába kérlelt a világ kincséért meg nem kóstoltam volna.
Most, ha lekukkant az égből meglepődhet nagyon.

Sóska mártás maradékával töltöttem meg a palacsintát, reszeltem rá jóféle Liliomkertben
( http://partfal.blogspot.hu/2011/08/liliomkert.html)
vásárolt fűszeres kecskesajtot, összemelegítettem - mondhatom finom!
Fotót azért mégse készítettem róla, ne essen az ember a ló másik oldalára!
Alapvetően hortobágyi palacsinta volt ma az ebéd, ez is cselesen készült - maradék pörköltöt, és körömpörkölt  sűrű szaftját kombináltam, remek lett!
De maradt néhány baracklekvárosnak is!

3 megjegyzés:

  1. Bár én nem sóska, hanem spenótpárti vagyok, de biztos nagyon különleges lett! A " hortobágyi" pedig, milyen jó ötlet volt a maradék felhasználására!!!!

    VálaszTörlés
  2. A spenótos-sajtos érdekes lehetett, de biztosan fini...A hortobágyit én is maradék pörköltből szoktam "alkotni", mindig sikere van !

    VálaszTörlés
  3. Nem spenótos - sóskás!
    A spenótot mindig is kedveltem, sőt első gyermekem várásakor volt udőszak, amikor csak azt tudtam megenni.

    VálaszTörlés