Partfal


Szabad szemmel szeretném írni ezt a blogot, szememben néha mégis akadnak porszemek, melyek látásomat elhomályosítják. Lehet, lehet, hogy ez csak múló állapot nem vagyok más Uram, csak esendő földi vándorod!

2023. december 11., hétfő

December 9.

 Semmi sem rohan olyan gyorsan, mint ez a hónap. Napra nap, oly gyorsan pereg, hogy hamarosan itt lesznek az ünnepek. A várakozás szépségéhez a havazás is hozzájárul. Amit azután gyors olvadás követ...

Madárék felé pótoltam tegnapi mulasztásomat tele az etető és nagy a forgalom. Csodás radarral érzékelik fotózási szándékomat - olyankor egy sem repül az etetőhöz.


A mi csöppünk ma sötétedés után érkezett és papucspróbálást tartott - előbb a 43-as papás papucs - majd az én új és puha papucsom következett.  Szűke szabott időnk új és újabb megtapasztalásokkal telt. Hogyan kell a fotelben hátradőlni majd kimászni belőle s hogyan lehet ugyanezt megtenni a másik fotelből... A küszöbön átlépés mamapapucsban némi gyakorlást igényelt. Dalocska folytatása - macska és eb megfigyelés. Ékszerek szemrevételezése és a kedvenc kiválasztása - mi más lehetne - mint a türkiz. Kire ütött ez a gyerek...😉 s így tovább - élvezetes órácskát töltöttünk együtt.  

 Minden pillanat élvezetes vele!

(A vessző és a kérdőjel nem működik ma a klaviatúrán....ihaj!) 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése